ZHEJIANG Sanmen Boer TRAFFIC OBJEKT factory

Visoka kakovost izdelkov, strokovne službe, pri čemer dobavitelj jedro v industriji laser!

Dom > O podjetju

Zhejiang Sanmen Boer prometa Sklad Factory je našel leta 1985 z več kot 10.000 Sq.meter območju tovarne, je Tovarna se nahaja v Fang xia yang razvoj območja, Sanmen občine, Zhejiang province.It je eden od glavnih proizvajajo podjetij v celotnem Sanmen občine, ena izmed glavni tovarne za proizvodnjo Kitajske (Sanmen) pas industrijsko mesto, član Sanmen gume združenje industrije. Smo strokovni tovarno za raziskave in razvoj, izdelavo različnih vrst prenosa belts.Our glavni izdelki pokrivajo AUTO trasmission BELT kot zobati klinasti jermen, Pk, časovni pas.

INDUSTRIJSKA trasmission PAS Kot REL & REP pasu, ovitega proti traku, s spremenljivo hitrostjo proti traku, poli proti pas in tako naprej.


Podjetje ima napredno testiranje opreme, popoln sistem zagotavljanja kakovosti in popolno testiranje sredstev. In se izdelki izvažajo v Evropo, Srednji in Južni Ameriki, Afriki, na Bližnjem vzhodu, jugovzhodni Aziji in drugih državah in regijah. Izdelki dobili visoko pohvalil s strankami doma in v tujini!