ZHEJIANG Sanmen Boer TRAFFIC OBJEKT factory

Visoka kakovost izdelkov, strokovne službe, pri čemer dobavitelj jedro v industriji laser!

Dom > Novice > Vsebine
Govorimo o pomembni uporabe transportnih Belt oprema
- May 12, 2017 -

Gume tipa transportni trak strukturo, specifikacije, plast mora temeljiti na uporabi primerna izbira gume transportni trak delovna hitrost na splošno ni večja kot 2,5 m / s, velikosti bloka, nosijo velike materialov in uporabe naprav fiksnega tipa razkladanje mora biti kolikor je mogoče nizki hitrosti uporabljajo. Med skladiščenjem, se proizvod nahaja v volumnu, ne sme biti prepognjena, ki se nahaja v četrtletni flip, transportni premera valjev in transportni krpo pas, prenos boben, mora ujemanje bobna in zahteve valj groove kota temelji na konstrukcijske zahteve iz tekočega traku, primerno izbiro. Lahko podaljša življenjsko dobo v uporabi. Pri nameščanju številne transportni trak pasov v zaporedju, morajo zagonske naprave, ki se lahko zaklene največ mogoče uporabiti za vklop in izklop v določenem vrstnem redu skozi kontrolni sobi.

Kitajske gume tekočem traku na lestvici od rastoči industriji v istem času, je tudi večja konkurenca na trgu, še posebej znanih tujih gume podjetja tekočem traku, kot so British komarček, nemške Phoenix, kot je zaporedoma vstop na trg sodelujejo v natečaju, industrija je damping po cenah, splošni upad dobička, je še slabše. To od nas zahteva, da še naprej iščejo svoje ključne kompetence na tem hitro rastočem okolju. Da bi se soočila s posledicami na mednarodnem trgu. Če želite ustvariti nov trg za gumijastih transportnih trakov na Kitajskem. Nove priložnosti in izzivi se bo srečal s prenovljeno podobo in konkurenčnost na trgu. Dobrodošli kupiti gume proizvodnjo transportnega traku visokokakovostne gume transportnega traku, transportnih izdelkov.

Uporaba gumijastih transportnih trakov uteleša industrijsko avtomatizacijo in neprekinjeno mehanizirano proizvodnjo. Da bi se soočila z bolj ostre tržne borbe, gume tekočem traku mora nenehno izboljševati tehnični ravni, in aktivno spremeniti politiko upravljanja in strategije, da bi ustrezne rešitve za časa, da bi kakovost izdelka bolje, zasedajo višje trg linijo. Drugič, izboljšanje gume transportnega traku, ne smemo pozabiti na idejni projekt varčevanja z energijo, varnosti in varstva okolja.